in , ,

ВИДЕО: Аднан Куртов прави едно од нај модерните музички студија во Македонија

Аднан Куртов го прави едно најмодерните студија во Македонија а по тој повод сними видео за да покаже распоредот и како од прилика ќе изгледа, погледнете го сето тоа во долното видео:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дерматолог докажа зошто никако не смеете да ја отстранувате шминката со влажни марамици

HITMEN 2 NPC MOD: Hitwoman со сачмарка