in ,

Алекс е првиот антарктички пингвин за кого научниците се бореа пет години

(ВИДЕО) Тој е принц Алекс! Запознајте го првиот Антарктички пингвин.

Повеќе погледнете на наредниот линк: антарктички пингвин

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Татко чиј син почина во несреќа и го донираше своето срце доби емотивна порака која го расплака целиот свет

Дерматолог докажа зошто никако не смеете да ја отстранувате шминката со влажни марамици