in ,

Убедливо најужасните свадбени фотографии од руски свадби

Непријатни фотографии од руски свадби што се толку лоши, што станаа вистински хит на интернет. Додека во западниот свет станува збор за романса, убавина и долготраен контакт со очите, руските парови решаваат да го ослободат својот хумор и да се фотографираат во тотално невообичаени пози. И, како што ќе видите, тие понекогаш наидуваат на бизарно креативни и смешни примери што никогаш нема да ги заборавите!

Сето тоа погледнете го на наредниот линк: најужасните свадбени фотографии

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Поради пандемијата: Колку пари изгуби филмската индустрија во 2020?

Совети како вашите пешкири да останат меки и да не го изгубат својот изглед