in , ,

ВИДЕО: ЕУ одобри продажба на првото вештачко срце

Производителот на првото вештачко срце Кармат ќе започне со продажба од вториот квартал на оваа година по долгоочекуваното одобрување од Европската комисија.

Ова иновација ќе им помогне на илјадници пациенти. Погледнете го видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Го нарушува изгледот, а ги нарушува и органите: Овој зачин сите го користиме, а не сме свесни колку е опасен по здравјето

HITMEN 2 КОНТРАКТ: Парадоксот на Мартнез