in , ,

Безусловната љубов помеѓу луѓето и животните – Му се сокри на своето куче а неговата реакција беше повеќе од неодолива

(ВИДЕО) Планираше да ја исплаши својата хаска, но не се надевал на ваква реакција.

Сопствениците на кучиња прават секакви работи за да предизвикаат реакција од нивните миленици. Еден сопственик на хаска реши да се скрие зад вратата од собата.
Момчето застана зад вратата, а кучето, се разбира, не знаеше каде се наоѓа. Кога хаската застана пред вратата од собата и виде дека неговиот човек не е таму, тој почна да се врти и да гледа во другите простории, за да го најде. На крајот, сепак, тој влезе во просторијата каде што беше неговиот сопственик, кој штом се појави можноста, го „исплаши“.
Сепак, наместо исплашено куче, доби реакција која, би рекле, не ја очекувал.
Хаската започна да се врти весело и веднаш се приближи за гушкање, бидејќи е очигледно дека неговиот сопственик, иако не го видел само неколку минути, многу му недостасувал. Тоа е таа безусловна љбов помеѓу луѓето и животните.

Погледнете го видеото на наредниот линк: Безусловната љубов

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Совети како вашите пешкири да останат меки и да не го изгубат својот изглед

Го нарушува изгледот, а ги нарушува и органите: Овој зачин сите го користиме, а не сме свесни колку е опасен по здравјето