in , ,

Најсмешната фејл компилација на неделата

FailArmy ја објави најновата смешна компилација со најактуелните фејлови во изминатите денови.

Извор: kajgana.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Неверојатно: Оваа светски позната дама има 71 година, но тешко кој би и дал повеќе од 30 години (фото)

0

20 фотографии кои ја одбележаа неделата