in , ,

FIFA 20 СТРИМ: Велешкиот гејмер Азирус Гејминг

Велешанецот Азирус Гејминг е едниствениот велешки Хитмен 2 про Гејмер. Повеќе во врска со тоа видите во ова видео:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 15 ЈАНУАРИ 2021 ГОДИНА

Реакцијата на една мачка додека сопственичката сецка кромид ќе ги изненади и насмеа сите