FIFA 20 СТРИМ: Валери Димовска беше како главна тема


Вчера уртинава направив ново стриминг видео во које велешанката музичка ѕвезда Валери Димовска беше главна тема. Погледнете го видеото:

Previous Шестмесечното маче Хазел за прв пат гледа снег – Нејзината реакција е преслатка
Next Огнен Здравкоски првпат се огласи до јавноста по смртта на неговиот вујко Зоран Џорлев: „Тој беше најпрекрасниот човек што го познавав во мојот живот“ (видео)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.