in , ,

FIFA 20 СТРИМ: Елена Ристеска и Аднан Куртов спешел

Добродојдовте на уште еден мој стрим во кој главната тема ќе бидат нашите познати естрадни уметници Аднан Куртов и Елена Ристеска. Погледнете го сето тоа долу испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Кој актер е еден од најголемите фаворити за наследник на Бонд?

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 10 ЈАНУАРИ 2021 ГОДИНА