in , ,

Epic Games за роденденот ќе ја даде STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition за фри за PC

Epic Games за роденденот на 14 Јануари ќе ја даде STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition за фри за PC, така да секој што има Epic Games профил ќе може да ја симне. Линкот би требало да биде следниот: STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Главни причини поради кои имате тенка и кршлива коса

„Одисеите на Марко“ – Следете ги патувањата на македонецот кој посетил повеќе од 20 земји