„Одисеите на Марко“ – Следете ги патувањата на македонецот кој посетил повеќе од 20 земји


(ВИДЕО) Марко Атанасовски е туристички водич и неодамна отвори свој youtube канал каде ги споделува авантури од местата кои ги посетува. За себе раскажува дека посетил повеќе од 20 земји, 8 мориња и 4 континенти и неговите „одисеи“ не завршуваат тука. Погледнете ги видеата кои тој ги снима во текот на својата работа следејќи ја својата пасија кои дефинитивно ќе ве остават без здив.

Извор: srekja.mk

Previous Epic Games за роденденот ќе ја даде STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition за фри за PC
Next Ретко ја покажува во јавност: Вака изгледа мајката на Ноне Неделковска (фото)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *