in , , ,

Кај кого падна паричката на Бадниковта вечера кај македонските јавни личности? (ФОТО)

Многумина од македонските јавни личности се пофалија дека годинава на Бадниковата вечер, кај нивните деца се паднала паричката.

Целиот текст можете да го најдете на наредниот линк: Кај кого падна

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Најново гејминг Hitman 2 видео на велешанецот Азирус Гејминг со наслов: Електрични Момак

Каролина Гочева проговори за брачниот живот и принова во семејството