in , ,

HITMAN 2: Rico Delgado NPC МОД

Вчера Азирус Гејминг го исфрли своје најново HITMAN 2 гејминг видео. Погледнете го видеото испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ве носиме во волшебната шума на самовили и џуџиња – Тука магијата станува реалност

Го знаеме како Коста од „Преспав“, а вака изгледаат синовите на Игор Ангелов (фото)