in , ,

Село во Велс се продава за милион фунти

Селото Аберлефени во близина на Макинелет, Велс, со вкупно 16 куќи во него, се продава за еден милион фунти. Населбата е првично направена за работници во рудник, уште во 16 век, но сега тој не работи.

Повеќе погледнете на наредниот линк: Село во Велс

Извор: kajgana.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Салма Хаек го откри својот таен рецепт на кој му ја должи својата младоликост

Пеле не ги признава рекордите на Роналдо и Меси