Како ја започнаа 2021-ва познатите Македонки: Со љубовни пораки и мудри мисли, тазе лакирани ножни прсти, џакузи на дождот и голо стомаче на снегот… (ФОТО)


Среќна Нова Година… Многу здравје, среќе, љубов, успеси… Со желби и пораки за многу поубава година од претходната, влеговме сите во Новата 2021-ва, а влегоа и тие – познатите и попиларни македонски личности.  А кога е почетокот на годината во прашање,  ако новата „принудно“ ја дочекаа во домашен амбиент, веќе првите денови се потрудија истиот да го заменат со малку поинаков конфор.

Некои останаа во Скопје или родниот град, други заминаа надвор од македонската престолнина, во друг град, на некое туристичко место или планина, чисто онака – за да сменат средина и да ја избегнат монотонијата. Дома или некаде надвор, речиси сите беа во друштво на најмилите или некои други, ним драги луѓе, со кои малку се дружеа, разменуваа мудри мисли и позитивна енергија, но и се разубавуваа или ги полнеа батериите… Која како и каде стигнал, и секако кој со кого…

Погледнете го сето тоа на нареден линк: Како ја започнаа 2021-ва познатите Македонки

Извор: vistina.com.mk

Previous Погледнете како автопилотот на "Tesla" самостојно вози над 600 километри...
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 6 ЈАНУАРИ 2021 ГОДИНА