in , , ,

Познатата Велешка Пејачка Валери во слободно време игра Сајберпанк2077

Сурфајќи низ Инстаграм налетав на Стори на велешката позната Пејачка Велери, во које игра најновата популарна игра Сајберпанк2077. Ова е уште еден доказ дека ова игра ги надмина сите очекувања и дека е мега популарна. За жал го немам тоа Стори видео на које се гледа, а платформата на која ја игра ова игра ми наликува дека се работи XBOX One. Во времето на Корона вирусот Гејмингот се популазирал уште повеќе, како кај ѕвездите исто така и кај обичните луѓе. Иначе Валери во последно време работеше на нејзина нова песна со наслов Бебо, која е на Српски јазик. Песната излезе на крајот минатиот Октомври, погледнете ја испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ова е најмалиот аеродром: Дали би слетале тука?

„Ја бришам 2020та од календарот“: Лепа Брена откри какви очекувања има за Новата Година