in ,

Познатите Македонци со искрени желби Ви ја честитаат Новата 2021 година

2020 година која ја оставаме зад нас беше полна со страв, неизвесност,загуба, социјален живот ставен на неодредена пауза и максимална примена на виртуелното.

Социјалните мрежи и виртуелното дружење ни станаа секојдневие, а такви беа и честитките за новата 2021 година.

Така си честитавме и посакаме желби за исполнета и среќна година пред нас, односно нормална и ни приближно слична како 2020-та.

Македонските јавни личности кога се поклопија стрелките на часовникот и заврши одбројувањето, а некои и порано, ги земаа телефоните во раце и испратија честитка до своите пријатели, обожаватели и следбеници на социјалните мрежи.

Сето тоа погледнете на наредниот линк: Познатите Македонци со искрени желби

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЈАНУАРИ 2021 ГОДИНА

0

Неуспешни и смешни конструцији