in ,

Неуспешни и смешни конструцији

0

Секој човек може да згреши, а и има оние кој што ќе грешат zа кој луѓето се чудат како успеал. Погледнете ја галеријата испод на несупешни и смешни контрукцији некогаш видени:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Познатите Македонци со искрени желби Ви ја честитаат Новата 2021 година

Топ 7 нови игри за јануари 2021