in

Човек чисти снег во дворот со фрлач на пламен – Како никој не се сетил на тоа претходно?

(ВИДЕО) Еден жител на Кентаки стана интернет сензација откако беше снимен како чисти снег пред својата куќа со помош на фрлач на оган.

Кентаки го дочека Божиќ со снег а во некои делови на државата падна и повеќе од 20 цм на Бадниковата вечер. Снегот сосема сигурно придонесе за празничното расположение да биде уште подобро но исто така и ги натера луѓето да земат лопати во рацете и да го исчистат снегот пред своите куќи.

Сопственикот на куќа во Ешленд, град на североисток на држвата, имаше други планови за тоа како да го исчисти снегот во својот двор. Зошто со лопата кога може со фрлач на пламен едноставно да се стопи снегот.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Кина го пушти најголемиот мост на светот – Масивна конструкција со стаклен под

Кучиња си притрчале во пресрет – Сопствениците откриле дека всушност тие се во роднинска врска