in , , ,

НОВОГОДИШНА 5FM ПРОГРАМА: Уклучете се на Новогодишната програма која оди во живо со Диџеј Мастерхит

Од утринава па се до вечер а и до рани уирнски часеви радио 5фм ја пушта својата новогодишна програма. Еве едно видео во лајв од Диџеј Мастерихит.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 31 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА

Како да направите божествени локни – Трикови од девојката со најубава коса на светот