in , ,

Кучиња си притрчале во пресрет – Сопствениците откриле дека всушност тие се во роднинска врска

Додека Џесика го шетала своето куче Доли во Центениал Парк воочила и друга девојка како го шета своето куче кое неверојатно наликувало на нејзиното.

Името на другото куче е Воли а го шетала неговата сопственичка Беки која случајно застанала во Нешвил на своето патување од Чикаго во Флорида.
Се испоставило дека постои причина поради која Доли и Воли си притрчале едно кон друго веднаш што се сретнале и потоа не можеле да се одвојат. Преку разговор Џесика и Беки сфатиле дека всушност нивните кучиња се од исто легло.

Повеќе на наредниот линк: Сопствениците откриле дека всушност тие се во роднинска врска

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Човек чисти снег во дворот со фрлач на пламен – Како никој не се сетил на тоа претходно?

Празничен џемпер на кој се активира аларм кога некој ќе ви доближи поблиску од два метри