in , ,

Наградата за најуспешен ѓраганин на градот Велес му припадна на Филип Иванов

Привилегија е да се познава човек како тебе, нека ти е честито и понатакај да нижеш успеси, како во приватниот исто и во службениот план. Ти си еден од најпреккрасните луѓе што ги знам. Честито брат

Само што ми беше врачена НАГРАДА ЗА НАЈУСПЕШЕН ГРАЃАНИН – ФИЛАНТРОП НА 2020та, за поттикнување на волонтеризам,…

Posted by Filip Ivanov on Среда, 30 декември 2020

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Многумина тврдат дека Тамара и Миа наликуваат една на друга, а еве колку карактерно се слични (видео)

Хурем Султан го покажа трудничкото стомаче: „Изгледаш како божица“ (фото)