Битола во новогодишно руво – Еве како е украсен најконзулскиот град во Македонија


Пандемијата на коронавирусот не ја скради радоста градот да биде разубавен во новогодишно руво. И покрај тоа што оваа година тоа беше направено на поскромен начин, сепак конзулска Битола не изостана со својот препознатлив имиџ. Погледнете како се украсени најпознатите делови од градот.

За да ги видите сите слики кликнете на наредниот линк: Битола во новогодишно руво

Извор: srekja.mk

Previous Руски пар толку биле воодушевени од Кеопсовата пирамида што решиле да си изградат своја во дворот
Next Пеењето го подобрува здравјето – А сега постои и доказ за тоа

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *