in , , ,

Марија Шерифовиќ си купи Сони Плејстејшен 5

Сосема случајно налетав на ова слика на која е сликана Марија Шерифовиќ заедно со нејзиното куче а од десна страна се приметува Сони Плејстејшен 5 конзолата, а според сликата на нејзиниот Телевизор се приметува дека нешто инсталира, апдејтува или симнува. По сликата може да се каже дека не и е досадно во нејзиното слободно време, малку си игра со Сонито а малку со нејзиниот прекрасен миленик. Така да купете си Сони ПС5 за да уживате во негова магија.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

22 СЛИКИ: Дали сте спремни за забавни и комични животни

Маестрален начин за како да се вдоми Куче или Маче