in , ,

Маестрален начин за како да се вдоми Куче или Маче

Во една Амеикански област на Њу Јорк Пицеријата Just Pizza во соработка со Дом кои вдомуваат Кучиња и Мачки развија еден начин кој е много успешен. На пакувањето на пицата залепуваат слика од Куче или Маче, које чека да се вдоми. Со овој потег кој много хуман пицеријата Just Pizza ја зголеми продажвата на Пица а и луѓето кои ја купуваат почнале да ги вдомуваат кучиња и тоа много од нив. Покрај тоа што муштеријите го прават овој хуман гест исто така добиваат 50 долари купон кои может да го искористат.

Погледнете ја сликата испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Марија Шерифовиќ си купи Сони Плејстејшен 5

Хитман повторно во акција