in , , ,

4 прекрасни зимски слики од планинското гратче Кладањ во Босна

Доколку некогаш го посетите ова планинско место, ќе посакате што е можно повеќе да останате во него. Кога ќе падне снег и ќе го покрие Кладањ, тогаш е најмногу истакната неговата убавина, и се случува вистинска магија. Погледнете ги овие прекрасни слики, сликани кога во Кладањ падна снег:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Вака изледа домот на Здравко Чолиќ за новогодишните празници (фото)

Никогаш не е доцна – 74-годишна баба од САД заврши факултет