in , , , , ,

Необичен планински објект во Словачка кој изгледа како од друга планета

0

Оваа необична структура се наоѓа на планината Татри во Словачка,  иако на прв поглед делува како објект од некоја друга планета.

Таа е всушност архитектонска идеа која стои на ивицата на планината.
Оваа необична коцка која делува како да е ротирана и половина затрупана во снег е туристички центар.
Во внатрешноста има ресторан, соби за преноќување и просторија за оставање на ски опрема.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 28 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА

Фризерка објаснува како да ја миете косата за да биде како од салон