in , , ,

7 прекрасни слики сликани во Велес од моја страна

Доколку не сте биле во Велес ви препорачувам да го посетите, за тоа што располага со своја посебна убавина и елементи кои зборуваат за минато време, за добри мигови и лоши. Велес е еден од наубавите градови во Македонија кој е населен на рамнина и ридови. Еве неколку слики од Велес, кои се сликани од моја страна…

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 25 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА

Мими Стојановска позната како „Читачката“ – Невработена, високообразована жена и самохрана мајка – Еве зошто таа е единствена во она што го прави