in , ,

Бестрашен фотограф забележува неверојатни мигови на места на кои ретко кој би се осмелил да отиде

0

Американскиот фотограф Дејвид Крејн го посвети својот живот во истражување на снегот и мразот а најхрабрите туристи ги учи за се што дознал во волшебната природа.

Дејви Крејн од Јута забележува неверојатни пејсажи кои малкубројни среќници имаат прилика да ги видат во живот и храбро оди таму каде што никој не би се осмелил.

Истражувајќи го леденикот на Алјаска освен посебна опрема со себе носи и фотоапарат. Во својот невообичаен животопис нижи искачувања по лед и карпи а кога не кампува во никаков шатор, се одмара на висечка мрежа помеѓу мразовите, неуморни скија или оди.

Погледнете го сето тоа на нареден линк: Бестрашен фотограф

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 бобинки грозје на полноќ на Нова Година донесуваат среќа – Интересни и невообичаени суеверија ширум светот

РЕЦЕПТ: Панетоне – Сладок италијански празничен леб