Што прават суперхероите во секојдневниот живот?


Лукас Насименто е бразилски дизајнер и илустратор со многу талент и креативност, способен да ги прикажува популарните и славни суперхерои во нивната најнепозната, безгрижна и приватна сфера. Toj преку своите стрипови и анимации го покажува секојдневниот живот на овие ликови на супер-смешен начин. Се прашувате што прави Бетмен кога не го спасува светот? Па, ако ве интересира, ќе го најдете одговорот токму тука.

Повеќе погледнете на наредниот линк: Што прават суперхероите

Извор: srekja.mk

Previous Како да реагирате кога детето ќе ве праша дали постои Дедо Мраз?
Next Невообичаени јапонски иновации кои докажуваат дека Јапонија живее понапред од светот