in , ,

Невообичаени јапонски иновации кои докажуваат дека Јапонија живее понапред од светот

0

Додека ние сме во 2020, Јапонија живее во 2120. Нема друго објаснување за овие генијални решенија од далечниот исток.

Од роботска послуга во маркетите до храна и во незамисливи вкусови, се чини дека оваа земја живее во иднината а ние сме заостанале во „минатото“, прашувајќи се како стигнале до таму.

Сето тоа погледнете го на нареден линк: Невообичаени јапонски иновации

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Што прават суперхероите во секојдневниот живот?

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 25 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА