in ,

Човек од Индонезија стана милионер откако богатство му падна од небото

Каменот замалку не го убил, но потоа открил дека тој вреди милион евра.

Она кое нема да те убие, ќе те збогати! – Ова е поговорката според која се води еден човек од Индонезија, по име Џошуа.
Овој човек е среќен, пред се поради тоа што избегнал смрт во сопствениот дом. На неговиот дом паднал врел камен тежок повеќе од два килограми.

Повеќе погледнете на наредниот линк: Човек од Индонезија

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Предмети кои никако не смеете да ги чувате во бањата

Посетете едно од најубавите места на Балканот, градот Кладањ