Посетете едно од најубавите места на Балканот, градот Кладањ


Доколку не сте биле кога паѓаше снег или некаде сте баралле место за Зимна и Летна рекреација тогаш мора да кажам дека много сте пропуштиле. Кладањ е планиско мало градче во Босна које располага со сите диспозицији за добар одмор и рекреација, што низ годините се променило по војната во Босна. Порано Кладањ го посетувале много голем број на туристи што за жал не е исто како порано. Кладањ не е много густ населен за тоа што почнале много луѓе да се иселуваат од него во странство. Кладањ поседува понтенцијал да го врати туризмот и како што било порано, туристи кај што ќе скијаат а во пролет и лето ќе шетаат и ќе ги гледаат сите убавини по полиња, шуми и други убавини на ова прекрасно место. Така да по пандемијата посетете го Кладањ и уживајте во негови раскошни убавини.

Previous Човек од Индонезија стана милионер откако богатство му падна од небото
Next Се сврши синот на Адријана Алачки – еве како изгледа идната снаа на водителката (фото)