Дали би сте се осмелиле да се искачите? – Највисокиот хотел во Европа се наоѓа на 3,212 метри надморска висина


(ВИДЕО) “Glacier Hotel Grawand” е највисокиот хотел во Европа, изграден е на 3,212 метри надморска висина, и е сместен на врвот на планината во јужна Тирола, провинцијата Болцано на северот на Италија.

Повеќе можете да видите на наредниот линк: Највисокиот хотел во Европа

Извор: srekja.mk

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 21 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА
Next Навики кои доведуваат до ослабување на имунитетот

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.