in , ,

Откриена мистеријата за најосамената куќа на светот

Оваа куќа стои на мал остров на среде океанот речиси цел век. Сите ги интересира приказната позади нејзиното настанување.

Повеќе ќе најдете на следниот линк: најосамената куќа на светот

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дворецот од дизниевите бајки постои и се наоѓа во Кина – Но всушност не е дворец

Богата трпеза: Погледнете како познатите го прославија Св.Никола (фото)