in , , ,

Дворецот од дизниевите бајки постои и се наоѓа во Кина – Но всушност не е дворец

Дворецот од дизниевите бајки постои и се наоѓа во Кина – Но всушност не е дворец

(ВИДЕО) Дворецот го носи името Џилонг и е всушност доста лускузен хотел во кој ќе можете да се чувствувате како вистински лик од бајките.

Повеќе ќе најдете на следниот линк: Дворецот од дизниевите бајки

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Еве зошто е важно дома да имате кактус алое вера

Откриена мистеријата за најосамената куќа на светот