in , ,

Стари лица споделуваат што би сакале да им порачаат на младите генерации

Никој подобро не знае да даде животен и мудар совет од старите луѓе, затоа е вредно да ги цените и послушаме нивните зборови затоа што како што се вели тие „злато вредат“. 

Сето тоа погледнете на нареден линк: Стари лица споделуваат

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

На што треба да обрнете внимание кога купувате сирење?

Каква трансформација: Антониа Гиговска за два месеци се преполови – еве колку килограми ослабе (фото)