in ,

Новата величенствена палата на Владимир Путин вредна 225 милиони евра

Се наоѓа во Москва и е обвиена под велот на мистеријата.

Досега рускиот претседател Владимир Путин често им дозволувал на медиумите да го видат во најразлични изданија, како лови, рибари, плива, скија или тренира боречки вештини. Меѓутоа неговиот дом досега никогаш не бил претставен на јавноста.

Погледнете повеќе на наредниот линк: палата на Владимир Путин

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Слики за перфекционисти (36 фотографии)

0

Снежни врнежи што го срушија рекордот го натрупаа Бингемтон, Њујорк и еве во што се разбудија луѓето (90 слики)