in , ,

(ФОТО) Облакодер со дупка или гигантска скулптура? Градба од 210. метри од која е тешко да се тргне погледот!

Името го добиле по конците што ги градат мускулните влакна во телото, па не е ни чудо што изгледа дека зградата „се врти“ исто како нив.
Во иднина, Sarcostyle може да стане голема туристичка атракција во Њујорк – град што го посетиле дури 66. милиони домашни и странски гости во 2019. година, но кој оваа година страда од пандемија на коронавирусот како и остатокот од светот.

Повеќе од натписот можете да видите на наредниот линк: Облакодер со дупка или гигантска скулптура?

Фото: Instagram

Извор: ekran.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Слики сликани во вистинско време – 1 дел

ДОМА СО ЛЕА: Како Зазе и Мајка и прават колачи