in ,

Слики сликани во вистинско време – 1 дел

Добродојдовте на уште една колекција на слики кои се направени во вистинско време, погледнете ги сите на наредниот линк: Слики сликани во вистинско време

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Панчо – ДНК и Огнен Здравковски сменија професија: Нема леб од музика, ама нема ни срам од работа, па заедно тргнаа да учат „како се раѓа лебот“ (ВИДЕО)

(ФОТО) Облакодер со дупка или гигантска скулптура? Градба од 210. метри од која е тешко да се тргне погледот!