in , , ,

ДОМА СО ЛЕА: Како Зазе и Мајка и прават колачи

Леа во последно време не е активна Јутуб, а после подолг временски период објави ново видео. Погледнете го:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(ФОТО) Облакодер со дупка или гигантска скулптура? Градба од 210. метри од која е тешко да се тргне погледот!

Ѕирнете во новогодишниот амбиент во домот на Даниел Кајмакоски во Белград (фото)