in , ,

Cyberpunk 2077 – Мисија Кражбата

Cyberpunk 2077 е акциона игра со улоги во 2020 година, развиена и објавена од ЦД Проект. Приказната се случува во Ноќен град, отворен свет сместен во универзумот Сајберпанк. 

Кражбата е главна мисија во Cyberpunk 2077 која што е проследена од страна на карактерите Jekie и V кој што треба да се инфилтрираат и да го украдат експерименталниот био чип од корпорацијата Арасака.

https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe.

Вашата поддршка многу ми значи.


Azirus Gaming.

What do you think?

Written by Azirus Gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Заљубена сум“: Лидија Вукиќевиќ проговори за мажачка, но и за естетската хирургија…

0

Луѓето ги споделуваат најубавите простории што можат да ги најдат, а еве ги 30-те најдобри