Заљубена сум“: Лидија Вукиќевиќ проговори за мажачка, но и за естетската хирургија…


Актерката Лидија Вукиќевиќ откри дека никогаш не направила никаква пластична операција на себе и дека не планира затоа што е задоволна од својот изглед, а потоа призна дека е за заљубена, иако не планира повторно да стапне на лудиот камен.

– Не би си направила ништо на себе, затоа што Бог ми даде сè што ми требаше. Тој исто така ми даде ваква коса, што не е многу вообичаено, и јас сум многу среќна поради тоа, бидејќи никогаш не сакав да изгледам како некој друг. Искрено, и другите не можеа да личат на мене. Јас ја негувам таа индивидуалност и мислам дека дојде некое време денес сите да бидат исти, па кога ќе ги видам не знам која е која. Мислам дека е многу лошо за една нација, да бидат слични, да имаат исти фризури, никогаш не ми се допаѓаше тоа во униформа. Пресреќна сум со себе – рече таа за „Редпортал“.

Актерката призна дека е за заљубена, но дека никогаш не би се омажила повторно.

– Јас сум секогаш за заљубена. Па, не можете да знаете кога … За љубов, секогаш стојам на луд камен, но за да се омажам, никогаш не сакав повеќе. Имав бројни понуди по разводот, но секогаш велев една реченица: Пробав еднаш, видов и не знам што не е јасно тука. Мислам дека љубовта е најважна и дека бракот нема многу врска со тоа, завршува Лидија.

Извор: vistina.com.mk

Previous 3 големи предности ако појадувате во текот на првиот час после будењето
Next Cyberpunk 2077 - Мисија Кражбата