in , , ,

ВИДЕО: Танцувачки доктори и медицински сестри

Во тешко време на пандемија на Ковид 19, секоја радосна вест и луѓето кои ќе ве расположат се добродојдени, за да излеземе од стресот и депресијата. Овие доктори и медицински сестри во ова видео ќе ве насмеат а и расположат. Погледнете ги:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Психологијата открива што можете да заклучите за личноста за само 7 секунди?

3 големи предности ако појадувате во текот на првиот час после будењето