in , ,

Каталина Делгадо во акција

Познатото NPC од Хитмен 2 Санта Фортуна Каталина Делгадо во акција. Уживајте во видеото:


https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe.

Вашата поддршка многу ми значи.


Azirus Gaming.

What do you think?

Written by Azirus Gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Вака изгледа новогодишната еуфорија во домот на Ламбе Алабаковски во Америка (фото)

РЕЦЕПТ: Топло чоколадо со рум – Зимски напиток кој ја загрева душата