in

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 12 и 13 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА

ОВЕН
Насочени сте кон една особа и сте убедени во неа дека се што таа зборува е точно, посакувате нешто цврсто и сте спремни да сторите се за да го остварите. Нечии зборови ве натажуваат и ве депримираат, можеби тоа е поради тоа што таа личност не е вистинската за вас и треба да ставите крај на таквиот однос. Наскоро ќе запознаете личност која ќе биде воодушевена од вас.

БИК
Емоционално сте напнати затоа што моменталните аспекти не се одвиваат онака како што посакувате и тоа додатно ви отежнува да го сочувате својот мир. Саканата личност сака да ви даде до знаење дека некои нешта во врската се погрешни и треба да се разговара во врска со тоа. Атмосферата околу вас е непријатна но сето тоа ќе измине за брзо време.

БЛИЗНАЦИ
Чувствувате дека сте под постојана контрола а тоа се коси со вашиот темперамент. На саканата личност и е потребна поддршка, доколку сте сингл подгответе се за бурни љубовни авантури. Ве очекува разговор на сериозна тема од која нема да можете да побегнете.

РАК
Од вас се очекува да имате разбирање во врска со некоја работа но вие упорно одите со главата во ѕид, треба да знаете дека за некои работи е потребно време. Размислувате за конкретните чекори кои треба да ги превземете, саканата личност чувствува дека недоволно ја разбирате. Не донесувајте одлуки под притисок ако не сте сигурни дека тоа е она кое го сакате.

ЛАВ
Ве очекува поволен договор и успешна соработка која ќе доведе до стабилизирање на вашиот бизнис и финансии. Ако донесувате важна одлука, денес е одличен ден за тоа. Бидете упорни и истрајни и немојте да се откажувате од новите проекти затоа што ќе ви се појави добра прилика која нема да се повтори.

ДЕВИЦА
Преполни сте со оптимизам и елан и така помалку ја губите реалната слика за можностите кои се пред вас. Големите планови и амбиции можат да бидат запрени неочекувано со некоја одлука која ќе ја исклучи вашата идеа уште од самиот старт. Потребно е да постапувате пологички.

ОВЕН
Насочени сте кон една особа и сте убедени во неа дека се што таа зборува е точно, посакувате нешто цврсто и сте спремни да сторите се за да го остварите. Нечии зборови ве натажуваат и ве депримираат, можеби тоа е поради тоа што таа личност не е вистинската за вас и треба да ставите крај на таквиот однос. Наскоро ќе запознаете личност која ќе биде воодушевена од вас.

БИК
Емоционално сте напнати затоа што моменталните аспекти не се одвиваат онака како што посакувате и тоа додатно ви отежнува да го сочувате својот мир. Саканата личност сака да ви даде до знаење дека некои нешта во врската се погрешни и треба да се разговара во врска со тоа. Атмосферата околу вас е непријатна но сето тоа ќе измине за брзо време.

БЛИЗНАЦИ
Чувствувате дека сте под постојана контрола а тоа се коси со вашиот темперамент. На саканата личност и е потребна поддршка, доколку сте сингл подгответе се за бурни љубовни авантури. Ве очекува разговор на сериозна тема од која нема да можете да побегнете.

РАК
Од вас се очекува да имате разбирање во врска со некоја работа но вие упорно одите со главата во ѕид, треба да знаете дека за некои работи е потребно време. Размислувате за конкретните чекори кои треба да ги превземете, саканата личност чувствува дека недоволно ја разбирате. Не донесувајте одлуки под притисок ако не сте сигурни дека тоа е она кое го сакате.

ЛАВ
Ве очекува поволен договор и успешна соработка која ќе доведе до стабилизирање на вашиот бизнис и финансии. Ако донесувате важна одлука, денес е одличен ден за тоа. Бидете упорни и истрајни и немојте да се откажувате од новите проекти затоа што ќе ви се појави добра прилика која нема да се повтори.

ДЕВИЦА
Преполни сте со оптимизам и елан и така помалку ја губите реалната слика за можностите кои се пред вас. Големите планови и амбиции можат да бидат запрени неочекувано со некоја одлука која ќе ја исклучи вашата идеа уште од самиот старт. Потребно е да постапувате пологички.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Гиглс Лутата мачка всушност не е лута и, всушност, е тотално срце (28 слики)

Ви ги откриваме најголемите машки несигурности