in ,

Каде е и како изгледа денес Сара, ќерката на трагично загинатиот македонски претседател Борис Трајковски (ФОТО)

Поминаа речиси 17 години откако во 2004 година македонскиот претстедател Борис Трајковски трагично го загуби животот во авионска несреќа кај Мостар.

Повеќе од натписот можете да видите на наредниот линк: Каде е и како изгледа денес Сара

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Уклучете се на Cyberpunk 2077 во живо стримот на Азирус Гејминг

Науката потврди – Кучињата можат да помогнат аутистичните деца подобро да комуницираат со светот