in , ,

21 фотографији од проѕирни октоподи и други суштества слични на вонземјани од Ву Јунг-Сен

0

Океанот е крвотокот на Земјата, покривајќи над 70 проценти од површината на планетата, управувајќи го времето, регулирајќи ја температурата и на крајот го поддржува животот. Низ историјата, океанот бил витален извор на транспорт, трговија, раст и инспирација.

Но, повеќе од 80% од океанот останува неистражен.

Вовлечен од оваа мистерија, фотографот со седиште во Тајпеј, Ву Јунг-сен, со години снима под вода.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

И најдобрите грешат: Шеф Марк откри дека му се случува да згреши во готвењето и тоа само поради една клучна причина (видео)

0

Гиглс Лутата мачка всушност не е лута и, всушност, е тотално срце (28 слики)