Гиглс Лутата мачка всушност не е лута и, всушност, е тотално срце (28 слики)


Посебни мачки веќе не се изненадување на Интернет, но оваа бездомна мачка со тотално дувлив изглед што се појави во засолниште во Акрон, Охајо ја надминува секој „конкурент“. Тој дури го има и „лутиот“ дел во своето име.

Гиглс Лутата мачка, Веројатно имал тежок живот и бил скитник пред да го земат работниците во засолништата. Но, тоа не е причина зошто лицето е во трајно намуртење – тоа е само како што е. А во реалноста, тој не е толку лут како што сугерира името. Тој дури и не е луд, само ограничен. Се шегувам. Зад тоа лутиот изглед на лицето се крие меко срце.

Спасувачката Риги, која ја спаси мачката со чуден изглед, сега ја подигнува свеста и средствата за поддршка на бездомните мачки и мачиња и го направи Гиглс нивен почесен амбасадор. Гиглс е успешна приказна за засолништето, бидејќи тој најде убавиот дом и често може да се види во убавите прегратки на неговите нови сопственици на Инстаграм (што треба целосно да ги проверите). Наскоро е Божиќ, затоа посетете ја донацијата на Riggi Rescue и подарете им добар живот на помалку среќните мачки и мачиња.

Previous 21 фотографији од проѕирни октоподи и други суштества слични на вонземјани од Ву Јунг-Сен
Next СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 12 и 13 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *