Благодарение на серијата „Круна“ – Повторно во тренд се 3 модни парчиња на принцезата Диана


Интересот за нив скокна нагло, тие се распродаваат по вртоглави цени.

Четвртата сезона на серијата „Круна“ го привлече вниманието на гледачите поради тоа што фокусот на серијата е ставен врз животот на принцезата Диана а особено е актуелен нејзиниот стил на облекување. За некои парчиња кои ги носеше Лејди Ди, владее таква побарувачка што интересот за блуза со бели крагњи скокна за 7000%.

Актерката Ема Корин која го толкува нејзиниот лик веќе успешно ја изврши задачата а на многу дами им се допаднаа и костимите кои ги носи. Во врска со модниот аспект на приказната, три модни парчиња сега се повторно во тренд по заслуга на серијата.

Повеќе од натписот моќете да најдете на наредниот линк: 3 модни парчиња

Извор: srekja.mk

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 11 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА
Next Популарни заблуди за осаменоста кои се невистинити

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *